PICEMOI EMOTION TILAUS

Tuotteet ja tilaaminen

Picemoi verkkokauppa

 

 

Hinnasto

Picemoi Emotion (A4) tuotepaketti 55€.

 

 

Muovipaperille painettu Picemoi Emotion (A4) tuotepaketti 70€.

 

 

Picemoi Emotion (A6) tuotepaketti 40€.

 

Picemoi Emotion

Picemoi Emotion tuote sisältää 20 tunnekuvaa ja 20 tilannekuvaa A4 ja A6 koossa. Tilannekuvat sisältävät kuvia mm. ystävyydestä, yhdessä leikkimisestä, kiusaamistilanteesta ja kateudesta. Kuvien käyttö lasten tunne- ja vuorovaikutuskasvatuksessa:

  • tukee kommunikaatiota lasten ja lasten ja aikuisten välillä
  • toimii viestinnän välineenä
  • pysäyttää haastavia tilanteita ja tukee haastavien tilanteiden läpikäymistä
  • tukee tunteiden tunnistamista, hyväksymistä ja käsittelemistä
  • antaa keskustelun aiheita
  • tukee sosiaalisia taitoja, empatiakyvyn vahvistumista sekä syy-seuraussuhteiden ymmärtämistä
  • tuo negatiivisetkin tunteet näkyviksi, joka tukee niiden hyväksymistä ja käsittelyä

Tuotteessa on mukana paljon vinkkejä niiden käyttämiseen mutta jokainen kasvattaja ja myös lapset voivat käyttää mielikuvitustaan ja keksiä kuville myös uusia, lasten ikätasoon sopivia käyttötapoja.

Tuotteeseen kuuluu myös jokaiseen kuvaan liittyvä tarina, joka kertoo mitä tapahtuu tai on tapahtunut lasten näkökulmasta. Kuviin liittyviä tarinoita voi myös muokata tai keksiä itse omia tarinoita, jotka tukevat lasten kasvatusta.

Kaikki Picemoi Emotion tuotepaketit on painettu laadukkaalle kartongille ja valmistettu hiilineutraalisti Hämeen kirjapainossa.

Voit valita kolmesta erilaisesta Picemoi Emotion tuotepaketista itsellesi sopivimman.

Kortteja on saatavilla A6 tai A4 kokoisina.  Isommat kortit ovat käytännöllisiä mm. lapsiryhmien ohjaamisessa. A4 koossa kortteja saa myös erittäin kestävälle muovipaperille painettuna. Muovipaperi on hyvä valinta varsinkin jos pienet lapset käsittelevät kuvia koska paperia voi pyyhkiä kostealla.

Kaikkiin pakkauksiin sisältyy samat ohjeet ja vinkit.

Tuotteen hinta ei sisällä postitusmaksuja (postipaketin lähettäminen kotimaassa postiin tai pakettiautomaattiin 5,90€, postiennakolla 10,90€). Voit myös ehdottaa jotakin muuta postin palvelua halutessasi. Yritys toimii Kangasalla, joten lähellä asuvat voivat myös noutaa paketin erikseen sovittaessa.

Halutessasi saat lisätietoa sähköpostilla, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Tulossa myös muita tunne- ja vuorovaikutuskasvatusmateriaaleja!

Tilaaminen

Tilaa vaivattomasti Verkkokaupasta.

Voit tilata tuotteen myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella sekä puhelimitse 045 1125 939.

 

Referenssit

Seurakunnan työntekijät:

”Kuvat ovat sopivia ja tarpeellisia toimintaamme. Lapset katselivat mielellään kuvia ja tunnistivat tunteita. Kuvien avulla syntyi keskustelua tunteista. Vinkit olivat kattavat.”

 

Koulukuraattorit:

”Ehdoton plussa että kuvissa oikeita lapsia. Ohjeet ja vinkit olivat hyvät.”

 

Päiväkodin työntekijät:

”Lapset tykkäsivät kuvista ja kuvat olivat sopivia toimintaan. Kuvien avulla lapset harjoittelivat tunteiden tunnistamista. Kuvat olivat selkeät ja ilmeet helposti tunnistettavia. Lapset olivat erittäin kiinnostuneita kuvista. Hyvä että on kuvattu oikeita lapsia ja että kuvat olivat kookkaita. Lapset kertoivat kuvien tapahtumista ja keksivät ratkaisuehdotuksia. Lapset valitsivat lattialta olevista kuvista sen miltä itsestä tuntuu ja keksivät kuviin omia tarinoita.”